Един магазин, предлагащ страхотни цени на ламиниран паркет, е Паркети Лазур в София

Страхотната и изгодна цена на ламиниран паркет не е нещо, с което трябва да правите компромиси. Напротив, ако искате да се вместите в бюджета си, то определено цената е важен фактор.

И въпреки, че страхотната и изгодна цена на ламиниран паркет е определящ фактор за избор на дадена подова настилка, то определено не трябва да единствения такъв. Качествата като здравина на ламината, неговата устойчивост на вода, влага, удари и надрасквания, също са от огромно значение за всеки потребител.

магазин за ламиниран паркет в София

Цената на ламиниран паркет най-общо зависи от дебелината. Стандартно се предлагат такива с дебелина от 6 до 12 мм. Препоръчителната дебелина за домашни условие е около 8 мм. и  ако няма да използвате килими е добре да заложите на ламиниран паркет с по-голяма дебелина, за да може да се получи добра изолация.

Ако търсите наистина страхотна цена на ламиниран паркет, ще я откриете в онлайн магазина на Parketilazur.com. Освен, че се стремят да удовлетворява клиентските желания като предлагат наистина качествена стока,  която да отговаря на всички европейски изисквания, те се стремят тя да е на достъпни цени, за да могат все повече хора да се възползват от качествен ламиниран паркет за дома си. Така например при тях цената на ламинат с дебелина от 8 мм. е около 19-22 лв.,а за 10 мм. ламиниран паркет цената е малко по-висока - приблизително 22-24 лв. на кв.м.

Другата хубава новина е, че може да се натъкнете почти по всяко време на промоционални цени на  ламинирани паркети и то на такива с различна дебелина. Може да откриете промоционални цени в техния сайт и да се възползвате от тях още сега. Освен това ще намерите и допълнителни аксесоари за пода като лайсни, подложки и первази, които да са в унисон с вашия избор паркет. Не забравяйте, че имат и физически магазини в София, където може да видите артикулите на живо.

  • На дата: 23.12.2021 г.
  • Коментари: 0
Нагоре