Купи онлайн уреди за вграждане с Биткойн и други криптовалути онлайн!

Онлайн магазин Вграждане.com вече приема плащания с Bitcoin (Биткойн - BTC), Ethereum (Етериум - ETH) и Litecoin (Лайткойн - LTC) - трите най-популярни криптовалути. Плащането се осъществява за момента ръчно, като трябва да следвате следните стъпки:

  1. Добавете в кошницата си желаните продукти.
  2. Кликнете на бутона плащане и преминете през всички стъпки - въведете име, адрес и метод на доставка.
  3. На стъпката предпочитан метод за плащане изберете: Плати с Bitcoin или Altcoins.
  4. На следващата стъпка ще видите изписана общата цена - цената на продуктите заедно с калкулираната цена за доставка.
  5. Незадължителна стъпка, но препоръчителна: Обадете ни се по телефона! (За да сте сигурни, че продукта го има в наличност).
  6. След като проверим и ви потвърдим, че продукта е наличен, можете да пуснете поръчката: Кликнете на бутона "Плати поръчката".
  7. Стойността която ще заплатите, ще бъде стойността на поръчката в избраната от вас криптовалута - възможно е плащането да бъде пуснато в Bitcoin, Ethereum и Litecoin.
  8. Курса на криптовалутата която сте избрали, се конвертира автоматично в БГ лева в момента на плащане на поръчката ви.
  9. За да платите с Altcoins (с Етериум или Лайткойн), стойността на поръчката трябва да е минимум 0.001 BTC. Ако сумата е по-малка, може да се плати само в Биткойн.
приемаме разплащане с Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum и Litecoin криптовалути

Два съвета за покупката с криптовалута през онлайн магазина ни: 1. По-добре е да пуснете плащането в Ethereum или Litecoin, транзакциите с Bitcoin са бавни. 2. Добре е да следвате точно описаните стъпки и да платите чак когато екипа на Вграждане.com се свърже с вас - за да сте 100% сигурни, че продукта го има в наличност и няма да се налага да ви бъдат връщани парите.

Често задавани въпроси за крипто разплащанията:

Ако приемате плащане в криптовалути, то не работите ли на сиво? Не, ние изрядно плащаме данъците си като за всяко плащане в криптовалута ще ви бъде издаден касов бон на стойността на продукта. Ако желаете, може да получите и фактура - на частно лице или на фирма.

Нагоре