Фурни за вграждане

Печките и Фурните за вграждане на ТЕКА са качествени, икономични и евтини - с гаранция от 5 години. Купи фурна за вграждане TEKA сега и изпитай какво е истинско Европейско качество.Можете да ги купите онлайн на най-добри цени с отстъпка само от сайта на вграждане.com.

Тека - Нова концепция за елегантност:

Тека предлага най-широката  гама фурни на пазара, която перфектно комбинира усъвършенствани материали, най-добрите характеристики и много различни функции за готвене, които са допълнени с дизайн, при който елегантността и линиите придават различен стил на вашата кухня.

Фурни създадени, за да устоят проверката на времето:

Ние в Тека, знаем, че времето рефлектира върху кухненското ви оборудване и за това обръщаме специално внимание и на най-малката подробност. Фурните ТЕКА винаги изглеждат впечатляващо, точно като в деня, в който ги купувате . Покритието, което използваме е със защита от отпечатъци и гарантира, че фурната ще се запази през годините.

Фурни с грижа за околната среда:

Фурните ни са подложени на строг контрол, благодарение, на който можете да готвите ястия пестейки максимално енергията. Повечето от нашите фурни са с енергиен клас А+, което гарантира най-добри резултати при спестяването на енергия и е огромен принос за устойчивото ни развитие.

Промоция
Фурна за вграждане TEKA EBON HS 710
Мултифункционална фурна Teka (с вентилатор).Гама: EBON.Модел - EBON HS..
Промоция
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Промоционални продукти