radiator za parno bg maistor - Онлайн магазин за уреди за Вграждане

За правилния избор на радиатор за парно трябва да знаете за основните технически параметри. В противен случай резултатът може да не отговори на очакванията. Няма толкова много важни параметри за радиаторите, така че дори непрофесионалист може лесно да ги разбере.

В магазин БгМайстор ще намерите радиатори за парно на цени, които отговарят на вашия бюджет и са повече от атрактивни.
Сега хората вече не трябва да крият или украсяват своя радиатор за парно, тъй като съвременните уреди могат да се превърнат в достойна декорация за всеки интериор. Предлаганите днес радиатори могат да варират по цвят, размер, материал на производство и общ стил на изпълнение, така че няма да е трудно да изберете най -подходящия вариант.

Въпреки факта, че сме свикнали с батерии със светли цветове, топлопредаването на черни устройства е приблизително ? по -високо единствено поради оцветяването. Въпреки че при избора на цвят е по -добре да се съсредоточите върху дизайна на дома и личните предпочитания.
Що се отнася до формата, тя трябва да бъде рационализирана. От съображения за безопасност е препоръчително да изоставите напълно острите ъгли, особено ако в къщата живеят деца. Преди да купите, запознайте се със силните и слабите страни на всеки от съществуващите видове радиатори, за да определите кой от тях е по -подходящ за определена стая. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е работното налягане на инструментите.

В зависимост от материала радиаторите се разделят на:
•    алуминий;
•    биметални (от сплави на два метала);
•    излято желязо;
•    стомана .

Посоченото по-горе налягане, коефициент на топлопреминаване, топлинен капацитет, устойчивост на механични и химични повреди, както и експлоатационен живот зависят от материала.

Обърнете внимание и на начина на свързване към топлопровода. Връзката може да бъде странична, долна и универсална. Характерно е, че съвременните радиатори осигуряват всички тези методи на свързване.

Внимание! Екологичността на материала, използван при производството на отоплителни устройства, също е много важен. Вътрешните елементи не трябва да съдържат формалдехид, а също така се насърчава висококачественото полимерно пръскане върху повърхността.

  • На дата: 20.09.2021 г.
  • В категория: Категория: Други статии
  • Коментари: 0
Нагоре