izrabotka na sait - Онлайн магазин за уреди за Вграждане

Ако тепърва навлизате в дълбоките води на онлайн търговията, то първото нещо, което трябва да направите е да се информирате какво представлява един сайт за продажби, така наречения онлайн магазин.

Онлайн магазинът, наричан още е-магазин е вид уеб сайт, чиято основна цел е печалба, чрез директни продажби на стоки или услуги. Най-просто казано това е каталог от продукти, който е разработен и оптимизиран спрямо онлайн търговията и бизнеса. В своя онлайн магазин можете да продавате както реални продукти и услуги, така и дигитални продукти, дори файлове и други. Разбира се, при всеки онлайн магазин има и задължителни функции, за които можете да се информирате ако продължете да четете малко по-надолу.

Фирма "3Д Уеб Дизайн" ЕООД изработва уеб сайтове вече повече от 13 години и предлага на своите клиенти висококачествено изработване на онлайн магазин от експерти. Предимствата да изберете изработване на онлайн магазин от доказана фирма в София са много и в следващите редове ще ви спомена някои от най-важните: Избирайки изработване на онлайн магазин от доказана фирма в София, каквато е 3D Уеб Дизайн, нямат да ви бъдат начислени допълнителни такси или разходи, като разработката на сайта ще бъде базирана на най-добрите световни Open Source CMS системи като Opencart, Joomla, Wordpress и други. За разлика от други оферти от български фими, 3D Уеб Дизайн предлага допълнителни модули за платформата за онлайн магазин безплатно, а тези, които са платени са на оцени от 30 до 60лв. Освен това, вашият сайт може да бъде на колкото езика пожелаете, за да можете да привличате и чуждестранни клиенти. С вградените в магазина статистики от типа на Гугъл Аналитикс, ще можете постоянно да следите продажбите, продуктите, клиентите и каквото още пожелаете в магазина ви. Възможностите ви за допълнително разширяване на магазина с допълнителни приложения са неограничени, така че можете да се възползвате в последствие.

Изберете изработване на "Онлайн магазин Максимум", защото ще получите отлично съотношение между цена и качество за пазара в България. С поръчката на такъв ще получите магазин с уникален дизайн и много екстри на цени стартиращи от 550 лева и ценообразуване в зависимост от необходимите ви функции и сложността на дизайна. Имайте предвид, че повечето български фирми, предлагащи сайтове със същите възможности и качество, дават в пъти по-висока цена за изработката на подобен онлайн магазин. Така че изберете изработка на онлайн магазин от доказана фирма в София, който да продава и да се класира в Гугъл с лекота, за да започнете бързо да печелите.

Относно поддръжката на вашия онлайн магазин е добре да знаете, че такава не се изисква. Фирма 3D Web Design не ви удържа цена за поддръжка, а единственото, което прави е да ви обучи безплатно как да работите със своя нов онлайн магазин през админ панела му. Така че единствените ви задължителни разходи ще бъдат тези по хостинга и домейна на вашия сайт, без които разбира се той няма как да съществува.

Не подценявайте в никакъв случай и SEO оптимизацията на вашия сайт, която е от особена важност и без която няма как да печелите добре. SEO оптимизацията на вашия онлайн магазин е най-необходимото за вас, за да има успех вашия сайт и да изкарва пари. А как става това?

За да може един сайт да е лесно откриваем и достъпен в търсачките, той трябва да отговаря на определни правила за качество - правилна структура, качествено съдържание и линкове. С това се заемат експертите от 3DWebDesign.org, за да класират високо вашия онлайн магазин. Фирмата оптимизира качествено онлайн магазините и е класирала над 310 онлайн магазина за над 480 от най-трудните български ключови думи.

Поръчайте изработване на онлайн магазин от доказаната фирма в София - 3D Уеб Дизайн, за да получите качествени резултати, които ще ви донесат много клиенти и добра печалба. За да разберете каква ще е цената за изработка на вашия проект и как можете да поръчате такава, се свържете с фирмата на посочения телефон за контакт: 0898 615 736.

Нагоре