За Мивките на ТЕКА

Ако държите на качеството и на стилната визия - мивките ТЕКА са перфектния избор за Вашата кухня. Продуктите на марката, с 90-годишна история, можете да закупите само от оторизиран търговец на ТЕКА каквито сме ние от Вграждане.com. В нашия онлайн магазин на едро пазаруването се осъществява на най-ниски цени, за да се сдобиете с това, от което се нуждаете лесно и изгодно.

Предлагаме Ви само най-доброто от цялата гама разновидности мивки ТЕКА - затова оставаме и най-добрия избор на разпространител на марката Teka в България.

Всяка поръчка на желаните мивки ТЕКА можете да направите лесно, с един клик върху бутона "КУПИ". Относно начините на плащане - Ви предлагаме няколко варианта. Първият е да заплатите директно при доставката на уреда, а другият е посредством формите за разплащане Epay.bg и EasyPay.bg. Гарантираме безплатна доставка на мивки ТЕКА за района на град София и изгодни крайни цени за доставка из всички други краища на страната.

Не пропускайте да се възползвате и от опцията "Преглед" при доставка, както и от гаранцията на съответните модели мивки ТЕКА от нашия онлайн магазин.

Като ототризиран търговец на марката, от нас можете да очаквате коректност при разпространението на мивки ТЕКА, бързина на доставката и удобен начин на плащане. Поръчайте своята мивка ТЕКА още сега и вземете 75 години гаранция за металните мивки и 15 години гаранция за всички останали. Очакваме Ви и ще ви изненадаме приятно с всяка поръчка!

Real Time Web Analytics
Нагоре