catalog/zastrahovka za doma sdi.png - Онлайн магазин за уреди за Вграждане

Нашият дом често се оказва и нашата най-голяма инвестиция. Той е мястото, на което прекарваме голяма част от живота си и като такова, заслужава да се погрижим за него. Така както отделяме средства за своя автомобил и неговата застраховка, така е добре да помислим по същия начин и за дома си. И в тази връзка, в следващите редове ще ви споделя за това какви са вариантите да застраховате дома си, както и какви са предимствата да го направите.

Така че ако ще ви бъде интересно, продължете да четете настоящата статия докрай.

Застраховката за дома няма да предотврати неприятните ситуации като кражба, пожар, земетресение или друго природно бедствие, но по-скоро ще ви помогне да се справите с щетите и трудностите след това. Тя ще ви осигури обезщетение, което да ви помогне да възстановите загубите.

Сключвайки застраховка за дома, вие си осигурявате сигурност, спокойствие и надеждност. С нея можете да се чувствате сигурни, че каквото и да се случи с вашия имот, ще получите помощ, с която да възстановите щетите. Ще се чувствате спокойни, че сте вложили средства в дома си, които имат възвръщаемост и разбира се, ще получите надеждност, че какъвто и проблем да сполети вашият недвижим имот, той има решение.

От SDI, например, предлагат застраховка за дома, както и имуществото в него. Като можете да си осигурите дори и средства за наем, в случай на нужда. Можете да се възползвате от високи покрития на цена с до 50% по-ниска от стандартната. А сега дори и допълнителна 10% отстъпка при поръчка онлайн.

За ваше щастие, за сключването на застраховка за домa от SDI, не се изисква оглед на жилището. Не е необходим и опис на имуществото за покритие "Кражба чрез взлом" до 10 000 лева. Обезщетенията се определят спрямо пазарните цени на имуществото, отчитайки вида и качеството му към момента на настъпване на застрахователното събитие.

застраховка за дома

От SDI предлагат 4 различни пакета за застраховка за дома, от които можете да избирате. Всеки един от тях е с различен общ лимит на обезщетения, като започват от 60 000 и стигат до 300 000 лева. Застраховката за дома, която предлагат покрива щети по жилището и по мебелите и техниката, както и щети от земетресение, кражба с взлом, късо съединение и токов удар. Застраховката покрива и щети от наводнение, Гражданска отговорност към трети лица и наем за алтернативно настаняване.

Така че обмислете добре предложението на SDI и изберете най-добрия вариант за вашия дом. Посетете техния сайт sdi.bg, където ще откриете подробна информация относно застраховката за дома, условия и срокове. Там ще можете да видите и цените спрямо съответния пакет, който изберете, както и отстъпките за клиенти на SDI. Ако имате допълнителни въпроси към екипа на фирмата, не се колебайте да ги зададете на посочения телефон за контакт: 0 800 11 300 или посредством онлайн чата в сайта им.

Нагоре