Имате нова чудесна бизнес и сте решили да направите онлайн магазин, за да продавате стоки в интернет. Това е страхотно, но сега трябва да се съсредоточите върху това да намерите фирма, която да ви направи качествен онлайн магазин. Но колко струва изработката на един онлайн магазин?

Това е малко трудно да се каже, защото цената зависи от много фактори.
 
Цената за изработката на един онлайн магазин зависи от това дали ще има специфичен код, който трябва да напише програмист. Ако има такъв цената ще се оскъпи в зависимост от това, колко време ще е нужно на специалистът да го напише. На пазара има страхотни готови теми, които ако се пипнат малко, изглеждат страхотно.

изработка на онлайн магазин от WebBuild

Цената за изработка на онлайн магазин зависи и от включените функционалности, колко голямо голямо е вашето продуктово портфолио, което да се включи, колко и какви интеграции за онлайн разплащания и куриери ще има на онлайн магазина.
 
Трябва да знаете обаче, че един наистина качествен и добре функциониращ онлайн магазин няма как да струва 500 – 600 лв., защото това са часове усърдна работа както на програмисти, така и на дизайнери, а понякога и на копирайтъри и акаунт асистенти. Затова ако някой ви предложи, че ще ви направи онлайн магазин за такава сума, по добрете го подминете, защото само ще си изгубите времето. После пак ще трябва да наемете някой, който наистина разбира от тези неща. На него ще му коства доста повече усърдие да поправи стореното, а за вас двойно плащане за една и съща услуга и куп разправии и нерви.

Ако наистина искате качествен онлайн магазин, разгледайте предложенията на фирма Уеббилд България ЕООД, която се занимава цели 13 години с изработката на онлайн магазини и има зад гърба си стотици проекти и доволни клиенти. Качеството при тях е сигурно, а цените разумни и по джоба на всеки.

  • На дата: 18.05.2021 г.
  • В категория: Категория: Други статии
  • Коментари: 0
Нагоре