Онлайн магазин Вграждане.com има ТРИ опции за доставка:

1. Зона 1: Доставка за град София - безплатна (до околовръстен път, включително Банкя, Иваняне, Божурище, Княжево, Бояна, Драгалевци, Симеоново, Горубляне, Герман, Бусманци, Казичене)

Доставката на продуктите за вграждане е БЕЗПЛАТНА за град София! Безплатно се доставят до 5 продукта с нормални размери - кухненски плот, фурна, мивка, абсорбатор (закупени поотделно или и петте продукта наведнъж). Уредите се доставят с наш транспорт като продукта се заплаща:

  • С Биткойн и други криптовалути.
  • През Epay.bg, EasyPay.bg или на банкомат.
  • Стандартно с наложен платеж - плащате в момента на получаване на продуктите.
  • Ако желаете, можете да отворите и проверите продуктите преди да ги заплатите.
  • Доставката на по-големи обеми продукти се договаря предварително!

Зона 2: Доставка за София-окръг - след околовръстното шосе на град София (до 30-35 км от околовръстен път, включително гр. Перник, Елин Пелин, Сливница, Костинброд, Нови Искър, Панчарево, Бистрица, Железница, Лозен):

За доставка на продуктите за София окръг и кварталите на София намиращи се извън ЗОНА 1, се заплаща цена на доставката според броят на уредите и тяхното тегло. В момента на поръчката на страница ПЛАЩАНЕ виждате изписана цената за доставката. До тази зона за доставка доставяме до 5 броя продукти в една поръчка.

Зона 3. За всички по-големи пратки и за доставка до други населени места, важат условията отдолу:

Доставката на избраната стока/и до провинцията се извършва чрез куриерска фирма Еконт или Спийди в срок до 4 (четири) работни дни (в работни дни), като обикновено успяваме да доставим избраната от вас стока и по-рано. Цената за доставка зависи от габаритите на уреда който сте закупили и населеното място където трябва да бъде доставен продукта. Стоката тръгва от град София, от склада на Тека на Седми километър.

Важно! За момента доставяме уредите с плащане от тип наложен платеж само за град София и София-окръг! За доставка на продуктите до други населени места, е необходимо да ги предплатите като опциите за плащане са: по банков път, Ипей (включително с дебитна или кредитна карта) или Изипей.

Цената за доставка можете да научите от сайта на Еконт/Спийди, като цената за доставка се добавя към цената на избраните от вас продукти.