Желателно е килимът в хола е с 30-40 см по-малък от размера на стаята от всяка страна. В спалнята килимът да излиза извън леглото с поне 70 см - тогава, ставайки сутрин, ще усетите мека, топла купчина под краката си, а не студен под.

Без съмнение дневната и трапезарията се нуждаят особено от голям килим. Само си представете колко страхотно ще бъде да събирате семейство или приятели вечер, да седите на пухкав рошав и да играете настолни игри или да гледате филм. И има достатъчно място за всички! Освен това, голям килим идеално ще събере мебелите в ансамбъл и ще даде усещане за хармония и общо настроение.

Използвайте орнаменти. Чувствайте се свободни да експериментирате с дизайна на килими.

Това е като подправка, с която „ястието“ - вашият интериор - ще придобие всички аспекти на вкуса. Разбира се, солидният или неутрален килим е „безопасен“, защото няма да привлече толкова внимание. Но с орнамент получавате оживено, привлекателно пространство, което отразява вашата личност.

Не сте сигурни кой килим в Магазини за килими Домтекс да изберете? Струва Ви се, че е трудно да се комбинирате килима с интериора?

Ето бърз списък, в който можете да видите как моделът отговаря на различни стилове:
Флорал - класика, неокласика, прованс, кънтри, изтъркан шик, еклектика. Малък флорален модел ще създаде усещане за богатство и лукс. Голям - свежест и простор.

Дамаск - класика, неокласика, барок, империя, бохо, еклектика. Този модел създава атмосфера на изтънченост, дори разкош. Когато има много от него, той може да изглежда „задушно“, но ако използвате малък дамаски модел, той ще придаде на вашия дом изключителна елегантност.

  • На дата: 27.05.2021 г.
  • В категория: Категория: Други статии
  • Коментари: 0
Нагоре