Как да забравим зимата и да оставим негативите с подбор на блузи в пролетни цветове

Модата е това, което купуваме. Стилът е това, което правим с тези покупки, как ги подреждаме и комбинираме по различни начини. Ето защо парите никога не са били гаранция за стилна визия, където знанието е било по-важно за него. Както бдителна птица намира семе в купчина люспи, така и опитна модна икона извлича от безкраен калейдоскоп от колекции. Тази статия е преглед на модните тенденции през пролетта.

Пролетни съвети за актуализиране на гардероба


Тази пролет модата не диктува условия на жените, така че просто няма задължителни неща за купуване. Нека анализираме основните модерни и достъпни находки на пролетния сезон:

Блуза или риза в подходящ пролетен цвят


Асиметрични дамски блузи, комбинация от различни текстури и наслояване - тези тенденции, които стават все по-силни от година на година. Винаги ще изглеждате елегантни в красива дантелена блуза или ефектна риза, подходящо комбинирани с пола или панталон.

Ресните са на мода


Масивните щампи и лога не излизат от мода, които, макар и понякога на ръба на вулгарността, все пак безспорно придават оригиналност на изображението. Модна тенденция за най-смелите и смели са добрите стари пайети, чиято степен на влияние може да варира в зависимост от размера на нещото, ако искате да блестите - вземете клъч или дамска чанта, ако искате да го запалите - облечете пола, рокля или джъмпер.

Раирани рокли


Традиционно през пролетта ще бъдат популярни пастелни нюанси и деликатни цветове - мента, праскова, розово и всякакви други по ваш вкус.

Модни образи на пролетта с дънки


Анцузите, както обикновени, така и бродирани/принтирани с цветя, ще напомнят на другите за силата на вашия характер. Такива неща са изключително приятни за носене, основното е да запомните, че спортният стил далеч не е подходящ навсякъде.

Суичъри, вързани около врата или кръста, сякаш се върнаха при нас от сериала преди двадесет години. Това е лесен начин да добавите небрежност към визията си – просто трябва да вземете подходящ джъмпер/суичърт и да го увиете около себе си, като го фиксирате с обикновен възел. Но модата нямаше да бъде себе си, ако не донесе нещо ново. Така че сега тънките ризи могат да се използват и като шал или колан. Друга иновация е да завържете нещо точно под раменете и да направите възел в областта на гърдите: този начин на носене на пуловер ще предпази гърба и кръста от студа, а също така ще подчертае раменете ви.

Ако говорим за класически стилове, тогава с появата на топли дни трябва да се даде предпочитание на деним и спорт. Денимът е удобен, непретенциозен  както и по-актуален от всякога. Специален шик – DIY (в превод направи си сам) решения от стари или скучни дънки - използва се всичко, от шорти до якета. Спомените по темата за изображения от 80-те и 90-те години се насърчават сами.

  • На дата: 29.03.2022 г.
  • В категория: Категория: Други статии
  • Коментари: 0
Нагоре